fbpx
Selecteer een pagina

Gisteren was het 5 mei 2019. Het is pas 74 jaar geleden dat ons land werd bevrijd van de bezetter. En het lijkt erop dat ik me ieder jaar bewuster word van hoe fijn het is dat ons land bevrijd is. Dat zal de leeftijd wel zijn ;-). 

Want hoe had het leven er nu uit gezien als de geallieerden ons niet gered zouden hebben? En vooral ook de hulp na de bevrijding om het land weer op te bouwen was onmisbaar.

Mijn geboortestad Rotterdam, waar ik vlakbij in de buurt woon, is een succesverhaal. Het centrum was verwoest, totaal vernietigd en moet je nu zien. Een wereldstad met allure!

Als je helemaal aan de grond zit is het dus mogelijk om er mooier en sterker uit te komen. Rotterdam is het bewijs. Maar iedereen snapt dat het beter is om het niet zover te laten komen. Over hoe men de oorlog had kunnen voorkomen gaat deze blog niet, want dat weet niemand exact denk ik.

Wat wel gemakkelijk te voorkomen is zijn financiële problemen in je bedrijf. In mijn werk met bedrijven die aan de grond zaten heb ik een aantal inzichten opgedaan die je al beter eerder kunt toepassen in je bedrijf als het gewoon goed gaat. Daarmee voorkom je faillissement en de hele aanloop daar naartoe.

Regelmatig geef ik webinars. Dus houd deze site in de gaten of volg mij op Facebook of LinkedIn. Maar je kunt ook een half uurtje gratis sparren over jouw situatie. Je kunt mij hiervoor een berichtje sturen.