fbpx

Over mij

mr Petrine van Olst - in 't Veen

Credifit, dat ben ik. Ik ben Petrine van Olst, 44 jaar, getrouwd, moeder van twee, actief in de plaatselijke politiek, financieel jurist en ondernemer.

Met Credifit wil ik het verschil maken voor ondernemers. Ik ben de sparringpartner die samen met de ondernemer kijkt naar de financiële gezondheid van zijn of haar bedrijf. Zijn de resultaten hoog genoeg, kan ik investeren, hoe kan ik mijn geld voor mij laten werken maar ook wat bedoelt de bank? Dit zijn een aantal onderwerpen die we samen bespreken en waar nodig actie op ondernemen. Door mijn ervaring bij verschillende financiële instellingen en juridische kennis kan ik de ondernemer op meerdere vlakken ondersteunen. Zo help ik bijvoorbeeld ondernemingen die in zwaar weer zitten met het opstellen van een overlevingsplan en een toekomstvisie. Daarnaast ondersteun ik ondernemers bij financieringsvraagstukken, communicatie met de bank, ondernemingsplan, enzovoorts.

Geïnspireerd door mijn werk met ondernemers ben ik ook trainingen gaan geven. In deze trainingen leer ik ondernemers hoe zij inzicht krijgen in de financiën van hun onderneming. Hierdoor ervaren zij financiële rust en kunnen zich volledig focussen op hun business! Deze trainingen geef ik live en online. Voor het huidige aanbod verwijs ik je graag naar aanbod.