fbpx
Selecteer een pagina

Het einde van het jaar komt in zicht. En een heel nieuw jaar staat voor de deur! Heb jij al goede voornemens gemaakt? Nu toch echt een keer stoppen met roken? Minder slecht eten en drinken en van dat buikje af? Allemaal denken we aan het einde van het jaar aan goede voornemens voor het nieuwe jaar. En vaak gaan deze voornemens over je gezondheid. En dat is logisch, want je hebt echt een heleboel invloed op je gezondheid. Helaas zijn er ernstige ziektes die je niet tegenhoudt,maar gezond eten en drinken, niet roken en voldoende bewegen voorkomen een heleboel ellende.

Naast dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen gezondheid ben je dat ook voor de gezondheid van jouw bedrijf. En dat is een hele verantwoordelijkheid op zich. Want je hebt klanten, leveranciers, misschien ook wel medewerkers, die allemaal op jou en jouw onderneming rekenen. Wat zou er gebeuren als jij ziek zou worden? Dit risico kun je afdekken met een verzekering, maar het is echt goed om daar eens bij stil te staan. Wat nog een veel grotere vraag is: Wat zou er gebeuren als jouw bedrijf ‘ziek’ wordt en een zware tijd door moet met misschien wel een faillissement tot gevolg?

Dat zijn geen leuke zaken om over na te denken, maar wel heel belangrijk. Want nu heb je de keuze nog. De keuze om je bedrijf gezond te houden of gezonder te maken. De juiste keuzes maken als het gaat over de groei van jouw bedrijf. Welke stappen moet ik nu zetten om in de toekomst een groei te realiseren? Welke stappen moet ik nu zetten om in de toekomst niet in de problemen te komen?

Graag nodig ik je uit goede voornemens te maken voor je bedrijf. Kun je ze onder dit artikel delen met mij? Ik help je graag met het concreet maken van je voornemens. Heb je geen inspiratie? Download dan hier mijn gratis e-book: “7 goede voornemens voor je bedrijf” en ga het jaar goed van start.

En het mooie is: als jij goed voor de gezondheid van jouw bedrijf zorgt, zorgt jouw bedrijf ervoor dat jij goed voor je gezin kan zorgen.