fbpx

Ervaringen met Credifit

“Deze training moet je volgen als je een succesvol ondernemer bent of wilt zijn en als je wilt groeien met je bedrijf.”

 

Rachel Kievit
Kievit Office Management

“Eén van de voorbeelden die genoemd werd was dat als je ziek bent dat je dan je temperatuur kan opnemen. Dit kun je dus ook bij je bedrijf doen. Ik had daar nog nooit over nagedacht.”

Alie Ruiter
Bureau Leeflang

“Ik kan ondernemers deze cursus echt aanraden. Je leert over hoe je balans leest, resultatenrekening en wat het verschil is tussen een resultatenrekening en een liquiditeitsprognose.”

Kelly Fransen
Vrij op Zondag

“Petrine overziet snel je situatie en stelt de juiste vragen. Elke ondernemer zou eens een keer met haar moeten praten. Zo houdt je je onderneming gezond.”


Pauline van Stein  
ROZ Bedrijfsbureau B.V.

“Petrine geeft je duidelijke handvatten en schudt je wakker m.b.t. het voeren van een financieel gezonde onderneming. Tenslotte mag de schoorsteen ook blijven roken om een leuk en fijn leven te kunnen blijven leiden.”

Ingrid Boerma
Ingrid Boerma Loopbaanadvies

“Onlangs heb ik het webinar van Credifit bekeken. Ik vond het helder en informatief. Wat mij het meeste aansprak zijn de praktijkvoorbeelden die Petrine goed heeft toegepast.”

Elise Bakker
GrafiLizz

“Petrine is een businesscoach die gericht met je meekijkt naar waar jij op financieel gebied behoefte aan hebt. Ze brengt concrete eye-openers aan de orde. Ze legt aan de hand van situaties uit hoe iets werkt voor jou en zorgt dat jij hierdoor inzicht hebt in je krachten en valkuilen. Ze beantwoordt met passie al je vragen. Ik ben halverwege mijn traject en vind het nu al waardevol.”


Linda Tukker
RT praktijk Inzicht

“Petrine is mijn sparringpartner. Ze is eerlijk, denkt mee en kan heel goed spiegelen. Petrine is positief kritisch over mijn ideeën en daagt mij uit om buiten mijn comfortzone te stappen. Ze is een van mijn ankers. Mede door haar hulp doe ik nieuwe dingen en ontdek ik nieuwe kanten van mezelf. Ze heeft enorm veel (financiële) kennis en is een van de beste coaches die ik ken. Boven alles is ze ook een heel fijn positief mens waar ik graag tijd mee doorbreng.”

Wendy Kerver

Bureau W

Over de auteur Petrine

voorkomen financiele problemen